Sunday, April 1, 2012

Prvi post

Eh pa evo i mene... Napokon :)Već skoro dvije godine svakodnevno pratim jako puno BiH i Cro blogova o makeup-u, ljepoti, zdravlju, modi, životu i svemu ostalom, i zaista uživam u tome.
Međutim, iako sam puno puta pomišljala da i ja počnem pisati blog, jednostavno mi se činilo da u tom trenutku nisam imala dovoljno znanja, informacija, ili nečeg zanimljivog za reći. Da se razumijemo, nisam ni danas ekspert ni u kojem od ovih područja, ali sam nekako odlučila da prevaziđem te svoje strahove i pokušam jednostavno prenijeti ono što znam i što mislim, pa ako neko to bude smatrao korisnim, biću jako sretna, ako ne... a Bože moj, ne može svima ni da se svidi :)

Ono o čemu planiram pisati ovdje jesu prvenstveno recenzije kozmetičkih proizvoda, savjeti o šminkanju, kuhanju, shoppingu, itd, ali vjerovatno će tu biti i nekih random postova o svemu ostalom...

Nadam se da ću vremenom postati sve bolja u pisanju, i da će svi moji sljedbenici uživati u čitanju i iščekivanju mojih postova, kao što ja trenutno uživam u toliko drugih (koje ću navesti nekom drugom prilikom).
Toliko za početak, u pripremi je već nekoliko novih postova za koje se nadam da će vam se svidjeti ;)

Čitamo se skoro :)

4 comments:

 1. Dobrodošla i srećno sa bloggovanjem :) Inače, naziv bloga mi je win, jako mi se dopada :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yaaaayyyyy - imam i prvi komentar :))))
   Hvala ti što me pratiš, i hvala na pohvalama za naziv, i meni se baš sviđa, jer me u potpunosti opisuje. Nadam se da ćeš uživati u mojim postovima, veeeliki pozz :)

   Delete
 2. Stil ti je divan. Pratim te, i postuj, postuj, oooo postuj....:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala ti, baš mi je drago da ti se sviđa :)

   Upravo čitam komentar i pitam se koga da poštujem, šta da poštujem, zar sam nekog uvrijedila... i ništa mi nije jasno.
   I onda skontam da je poStuj a ne poŠtuj :facepalm:
   Hahhaahaha... postaću, naravno, ima sad sve da vas ugnjavim ovdje, toliko mi se nakupilo svega što imam reći ;)

   Delete